Wellness en massage Groningen

Op zoek naar wellness en massage Groningen, midden in de stad? Bij BFQ kun je even helemaal tot rust komen. Geniet van één van onze vele schoonheidsbehandelingen en kom tot rust met een heerlijke massage. Al onze behandelingen zijn tevens te boeken als een duo behandeling. Kom heerlijk ontspannen met een vriend of vriendin en geniet samen van de weelde die het leven brengt!

LET OP: een duo behandeling kun je boeken via telefoon of mail. Online is deze functie helaas niet beschikbaar.

Rust uit en ontspan bij onze wellness in Groningen

In onze beautysalon kun je even helemaal ontsnappen aan de drukte en hectiek in de stad. Of je nu een lange week hebt gehad of dat je gewoon even wilt ontspannen, de ontspannen omgeving van BFQ doet je goed.

Jouw comfort staat op plek één in onze beautysalon. Wij zijn een kleine salon en kunnen daarom uiterst persoonlijke behandelingen aanbieden. Daarnaast kun je in de zomer heerlijk tot rust komen op ons vernieuwde dakterras. Geniet van een lekker drankje in de zon en vergeet al je zorgen even. Zoals eerder aangegeven bieden wij ook een duo behandeling aan. Zo geniet je samen met je partner of een goede vriend(in) van onze heerlijke wellness en massage Groningen, centrum.