Waxen Groningen

Waxen in Groningen kan eenvoudig en snel bij BFQ. Met ons brede aanbod aan waxbehandelingen zorgen wij ervoor dat je voor een langere tijd bent verlost van lichaamsbeharing. Ga voor een glad resultaat dat lang aanblijft en maak snel een afspraak waxen in Groningen bij BFQ!

Waarom waxen?

Het waxen, ook wel harsen, is een populaire ontharingsmethode.Tijdens een behandeling wordt de beoogde plek voorzien van een zachte wax. Deze hecht zich vervolgens aan de haartjes. Wanneer de wax is uitgehard wordt deze weer van de huid verwijderd. Met deze ontharingsmethode worden de haren inclusief wortel verwijderd.

Hierdoor blijft het resultaat langer aan dan met een traditionele ontharingsmethode zoals scheren. Na een periode van 3 tot 6 weken zullen de haartjes weer terugkomen. Een voordeel is dat deze haren door de behandeling zachter en minder stug zijn. Verder worden er middels deze methode ook dode huidcellen verwijderd, wat zorgt voor een nog zachter resultaat.

De vele voordelen maken harsen een van de populairste ontharingsmethoden. Wanneer je eenmaal begonnen bent met harsen, wil je niet meer anders. Ben je overtuigd? Maak dan snel een afspraak en laat je waxen in Groningen!

BFQ: harsen in Groningen en meer

Waxen kan in Groningen op meerdere plekken. Onze salon is gunstig gelegen in het centrum van de stad. Hierdoor is hij door een ieder goed te bereiken. Je kunt bij onze wax salon in Groningen terecht voor de behandelingen:

  • Kin
  • Bovenlip
  • Oksels
  • Bovenbenen
  • Onderbenen
  • Onderarmen

Naast een harsen bieden wij ook vele andere schoonheidsbehandelingen aan. Hierbij kun je denken aan huidspecialisaties zoals microblading en powder brows. Maar ook als jouw kapsel een make-over kan gebruiken zit je goed bij BFQ. Laat je haar verven, knippen of kies voor een balayage behandeling. Wij werken zowel mét als zonder afspraak. Ideaal als je toevallig in de buurt bent.

Je laten waxen in Groningen bij BFQ

Het kiezen voor een geschikte waxsalon is voor velen een lastige keuze. Privacy, bereikbaarheid en de deskundigheid van medewerkers spelen een grote rol in dit proces. We doen er alles aan om jou op je gemak te laten voelen. Zo kun je eerst even lekker gaan zitten in onze lounge met een lekker kopje koffie of genieten van een verse sandwich.

Neem daarna plaats in een comfortabele behandelingsstoel. Vervolgens zorgen onze ervaren medewerkers voor een snelle en effectieve behandeling. Zo ben je verzekerd van een heerlijk zachte huid. Kortom, of je nu je gezicht, armen of benen wilt harsen in Groningen, bij BFQ staat jouw schoonheid voorop.

Als je verzekerd wilt zijn van een plekje raden we aan een afspraak te maken. Dit kan telefonisch via 050-5775541. Wij houden dan tijd vrij in onze agenda. Wanneer je je wilt laten waxen in Groningen, kom dan langs bij BFQ!