Powder brows (s)pmu semi permanente make up Groningen

Een nieuwe verfijnde techniek op het gebied van (s)pmu semi permanente make up wenkbrauwen zijn powder brows, in Groningen zit BeYouthful BFQ gevestigd: dé brow specialist van de stad. Je vindt ons in de Zwanestraat, op steenworp afstand van de Grote Markt.

Met (s)pmu powder brows, ook wel ombre brows genoemd, wordt een natuurlijk schaduweffect gecreëerd. Dit heeft een soortgelijk effect alsof je je wenkbrauwen hebt ingekleurd met wenkbrauwpoeder of -potlood.

Kom langs bij BeYouthful BFQ Groningen voor jouw (s)pmu semi permanente make up en meer informatie over powder brows. En wenkbrauwpoeder en wenkbrauwpotlood zijn voor jou verleden tijd!

[s]pmu powder brows Groningen

powder brows groningen

Powder brows (s)pmu semi permanente make up in Groningen zetten? Hoe werkt dit?

Het laten zetten van  powder brows (s)pmu semi permanente make up gaat als volgt in zijn werk:

  • Allereerst beginnen we met een intakegesprek. We vinden het erg belangrijk dat jouw verwachtingen en de mogelijkheden over het gewenste resultaat van jouw wenkbrauwen worden besproken.
  • Een natuurlijk effect staat voorop! Hierbij houden we rekening met de botstructuur, gezichtscontouren en de groeirichting van de eigen wenkbrauwen. Voor de perfect matching brows.
  • Als laatste wordt de (s)pmu powder brow daadwerkelijk gezet.

[s]pmu powder brows

powder brows in groningen zetten

Powder Brows (s)pmu semi permanente make up Ombre brows na de behandeling

Vlak na de behandeling zullen de (s)pmu semi permanente make up powder brows vergelijkbaar zijn met een schaafwond. Doordat zich korstjes gaan vormen, kan het zo zijn dat de kleur van de wenkbrauwen eerst donkerder lijkt dan in het in de werkelijkheid is. Zorg dat je de kortstjes goed verzorgt, zodat de wenkbrauwen mooi kunnen genezen. Na het genezen zijn de wenkbrauwen doorgaans wat lichter van kleur. Gemiddeld duurt het twee tot vier weken, tot het pigment geheel weer naar boven komt.

Hoe lang blijven powder brows zitten?

Het resultaat van de (s)pmu semi permanente make up powderbrows die je bij ons pmu studio in Groningen laat zetten, blijft gemiddeld anderhalf tot twee jaar zichtbaar. Waarna het pigment steeds meer zal vervagen. De behandeling kan dan weer herhaald worden in de vorm van een touch-up.

Kom langs bij BeYouthful in Groningen voor jouw (s)pmu semi permanente make up powder brows

Wil jij nooit meer jouw wenkbrauwen hoeven tekenen? Plan dan een intakegesprek  bij onze huidspecialist in Groningen. Naast (s)pmu powder brows zijn we tevens gespecialiseerd in huidverbetering en in microblading in Groningen. 
Meer informatie en impressie foto’s van (s)pmu semi permanente make up powderbrows en microblading vind je hier @BeYouthful

De prijs van ombre brows/powder brows is 399,- inclusief touch up. Vul ons contactformulier en wie weet  loop jij binnenkort rond met prachtige, volle wenkbrauwen.

BeYouthful @ BFQ Groningen jouw (s)pmu semi permanente make up powder brows specialist in Groningen!