Microblading Groningen

BeYouthful BFQ Groningen Groningen is dé microblading specialist van de stad. Met deze nieuwe trend kunnen plekjes in de wenkbrauw waar geen haar zit opgevuld worden en kan de perfecte wenkbrauw geheel gecreëerd worden.

Microblading betreft een nieuwe techniek binnen de wereld van permanente make-up (PMU). Met behulp van micronaaldjes worden er 3D-haartjes, genaamd hairstrokes, in de huid getekend. Deze haartjes zijn nauwelijks te onderscheiden van echte haartjes, waardoor de illusie van volle wenkbrauwen gecreëerd wordt!

Kies voor microblading Groningen voor BFQ Groningen BeYouthful en laat jouw volle wenkbrauwendroom uitkomen!

Hoe gaat de microblading behandeling in zijn werk?

Heb je besloten dat je de microblading behandeling bij ons in de salon in Groningen uit wilt laten voeren? De behandeling wordt uitgevoerd in de volgende stappen:

  • De behandeling begint met een intakegesprek waarin jouw wensen besproken worden en vervolgens bekijken we of de huid geschikt is voor semi-permanente make-up. Hierbij vinden we het erg belangrijk om eerlijk advies te geven.
  • Vervolgens wordt de vorm van de wenkbrauwen getekend. Dit kan redelijk wat tijd in beslag nemen, aangezien dit het belangrijkste onderdeel van de behandeling is. Hiernaast wordt de juiste kleur bepaald.
  • Nu worden eindelijk de eerste hairstrokes gezet!

Een afspraak maken bij BFQ Groningen @ BeYouthful

Wil jij nooit meer jouw wenkbrauwen hoeven tekenen? Plan dan een intakegesprek  bij onze huidspecialist in Groningen. Meer informatie en impressie foto’s van powderbrows en microblading vind je hier @BeYouthful. Of vul ons contactformulier en wie weet loop jij binnenkort rond met jouw wenkbrauwen in perfect shape.

BeYouthful @ BFQ Groningen jouw powder brows specialist in Groningen!

powder brows in groningen zetten