Gellak Groningen

BFQ is dé beautysalon voor gellak in Groningen. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten die zorgen voor een mooi en langdurig resultaat. In onze salon werken wij met Shellac. Met dit product zorgen we voor de mooiste nagels terwijl de natuurlijke gezondheid van jouw nagels behouden blijft. Ben je op zoek naar gelakte nagels waarvan het resultaat lang aanhoudt? Kom dan langs bij BFQ en laat je nagels lakken met gellak in Groningen!

Mooi gelakte nagels met gellak in Groningen

Nette nagels horen bij een verzorgde look. Gellak is een duurzame oplossing die hieraan bijdraagt. Het resultaat blijft namelijk langdurig mooi. Daarnaast draagt de behandeling aan de versteviging en bescherming van je nagels.

Voorheen moest je na het lakken van je nagels een lange tijd wachten op het drogen. Ook moest je maar hopen dat alles goed was gegaan en dat je niet ergens tegen was gekomen met je natte nagels. Met gellak heb je hier geen last meer van.

Na het aanbrengen van de lak houd je de nagels onder een uv-lamp. In de gel zitten acryl moleculen die hard worden wanneer deze aan uv-licht worden blootgesteld. Het resultaat van onze shellac behandelingen blijft hierdoor tot wel 3 weken zitten. Ben je overtuigd? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog een behandeling met gellak in Groningen!

De voordelen van gellak

Gellak is een populair alternatief voor de traditionele nagellak. In onze salon in Groningen zien wij een toenemende groep terugkerende klanten. Kiezen voor gellak heeft namelijk meerdere voordelen:

  • Veroorzaakt geen schade aan de nagels
  • Voordelig alternatief voor kunstnagels
  • Behandeling duurt korter doordat er geen droogtijden zijn
  • Resultaat blijft langer zitten dan traditionele nagellak

Kom langs bij BFQ voor gellak in Groningen

Op zoek naar mooie gellak nagels in Groningen? Bij BFQ helpen we je graag! Onze salon is gunstig gelegen in het centrum van de stad en daarom eenvoudig te bereiken. Wij zijn al jarenlang bezig met de verzorging van man en vrouw in de stad Groningen. Zo kun je bij ons naast beautybehandelingen ook terecht voor een knipbeurt of kun je heerlijk ontspannen in onze wellness.

De prijs voor gellak nagels bedraagt 29 euro. Uitgekeken op de kleur van je nagels? Boek een afspraak voor een nieuwe set en laat je oude nagels tegen een gereduceerd tarief verwijderen. Bij BFQ hebben we een breed assortiment aan verschillende kleuren. We hebben dus voor ieder wat wils. Ga vandaag nog voor mooi verzorgde vingers en laat jouw nagels doen door BFQ, jouw specialist voor gellak in Groningen!