DUO BEHANDELING

Een duo behandeling is de laatste tijd steeds populairder. Vind jij het ook leuk om samen met een vriendin, je moeder, je geliefde of iemand anders jezelf lekker in de watten te laten leggen? Bij BFQ Groningen kun je diverse behandelingen als duo nemen in de schoonheidssalon. Dit is heel gezellig en ontspannend. Boek een duo behandeling nu bij BFQ Groningen.

DUO BEHANDELING IN GRONINGEN

Duo behandelingen laat je in Groningen doen bij BFQ Groningen. Hier zijn schoonheidsspecialisten die voor jou klaarstaan om jou te laten ontspannen. Bij een schoonheidsbehandeling voor 2 personen heb je een ruimte met z’n tweeën, waarmee jij tegelijk met de ander een behandeling kunt ondergaan.

Tussen de behandeling door kun je gezellig kletsen of ervoor kiezen om samen in stilte te genieten van de rust. Een moment voor jullie samen om compleet te ontstressen. Wie heeft er tegenwoordig geen stress? Dan is een duobehandeling zeker aan te raden!

DIVERSE BEHANDELINGEN OM SAMEN TE NEMEN

Je kunt diverse behandelingen samen nemen. Een aantal hiervan, die je bij Studio Style kunt laten uitvoeren, zijn onder andere:

  • Duo gezichtsbehandeling;
  • Duo massage;

Wil je een arrangement boeken? Ook dat is geen probleem. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij willen natuurlijk dat jij heerlijk komt ontspannen in onze schoonheidssalon.

DUO BEHANDELING BOEKEN BIJ BFQ GRONINGEN

Een duo behandeling boek je bij BFQ Groningen. Hier krijg je alleen onze beste schoonheidsspecialisten die jou en je geliefde een ontspannende tijd geven. Je kunt heerlijk liggen terwijl je een massage krijgt, van een gezichtsbehandeling geniet of je nagels heerlijk laat doen. Wat je ook wilt, een schoonheidsbehandeling voor 2 personen is leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven! Met wie ga jij een duo behandeling boeken?