BIAB nagels Groningen

Voor de mooiste BIAB nagels van Groningen moet je naar BFQ. In onze salon staat jouw schoonheid op de eerste plek. Door een behandeling met BIAB gel verstevigen je nagels. Hierdoor groeien ze op een natuurlijke manier door en raken ze minder snel beschadigd.
Wil je lang kunnen genieten van mooi verzorgde handen? Ga dan voor de Biab Nagels van BFQ Groningen!

Langdurig resultaat met BIAB nagels in Groningen

Verzorgde handen beginnen bij mooie nagels. Helaas zijn je nagels kwetsbaar en beschadigen ze snel. Met een BIAB (Builder In A Bottle) behandeling zorg je voor een langdurige bescherming. Het product wordt op eenzelfde manier aangebracht als tijdens een gellak behandeling, alleen zorgt deze behandeling voor een sterker resultaat.

Na het aanbrengen van een dun laagje gel wordt deze uitgehard door middel van een uv-lamp. Dit resulteert in een bijzonder sterke nagel die minder snel breekt. Daarnaast is het resultaat dusdanig stevig dat het ook nog eens lang mee gaat. Zo heb je er zo’n 3-4 weken geen omkijken meer naar.

Zijn jouw nagels toe aan wat liefde? Maak dan snel een afspraak voor perfect gelakte BIAB nagels in Groningen!

Voordelen van BIAB

Een behandeling met BIAB bij onze salon in Groningen heeft meerdere voordelen over het gebruik van traditionele nagellak. De laatste jaren is deze behandeling enorm in populariteit gestegen en dit zien we terug in het aantal behandelingen dat wekelijks geboekt wordt. De voordelen van een behandeling met dit product zijn:

  • (zeer) Sterke nagels. Je natuurlijke nagels worden sterker door behandelingen met BIAB.
  • Bescherming tegen scheuren en andere beschadigingen
  • Langdurig resultaat
  • Maakt het nagelbijters moeilijk

BIAB nagels van BFQ Groningen

Wil jij mooie BIAB nagels in Groningen? Onze beautysalon verzorgt al jarenlang Groningen en omstreken van de mooiste nagels. Wij zijn gunstig gelegen in het centrum van de stad en zijn daarom voor iedereen goed te bereiken. Onze specialisten houden zich bezig met alle ontwikkelingen op het gebied van schoonheid.

BFQ Groningen is een ware one-stop shop. Zo kun je naast diverse schoonheidsbehandelingen ook bij ons terecht voor een knipbeurt of massage. Daarnaast staan we bekend om onze duo behandelingen. Ideaal wanneer je samen met een vriend of een vriendin even aan de hectiek van het dagelijkse leven wilt ontsnappen.

De prijs voor BIAB nails bedraagt 47,50 euro. Is het tijd voor een nieuwe nagelkleur? Maak dan nu een afspraak voor een nieuwe set en laat je oude nagels voor een gereduceerd tarief verwijderen. Je hebt de keuze uit vijf basiskleuren en daarnaast is er een gellak polish optie.

Investeer in langdurig verzorgde nagels en maak nu een afspraak bij BFQ voor de mooiste BIAB nagels van Groningen!